Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Helminet. Show all posts
Showing posts with label Helminet. Show all posts

Çka janë agjentët infektivë

        Çka janë agjentët infektivë
Agjentët infektivë janë mikroorganizmat si psh. Bakteriet,virusët,spiroketat, protozoet,rikeciet dhe helmintet, të aftë për të shkaktuar infeksione në kushte dhe rrethana të caktuara edhe sëmundje ngjitëse.

ceshte agjenti infektiv, qka eshte agjenti infektiv, agjent infektiv, cfare eshte agjenti infektiv, c eshte agjenti infektiv, qka osht agjenti infektiv terminologji mjekesore, fjalor mjekesore
        Çka janë agjentët infektivë
Agjentët infektivë janë mikroorganizmat si psh. Bakteriet,virusët,spiroketat, protozoet,rikeciet dhe helmintet, të aftë për të shkaktuar infeksione në kushte dhe rrethana të caktuara edhe sëmundje ngjitëse.

ceshte agjenti infektiv, qka eshte agjenti infektiv, agjent infektiv, cfare eshte agjenti infektiv, c eshte agjenti infektiv, qka osht agjenti infektiv terminologji mjekesore, fjalor mjekesore

Namazi

Syzat