Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Amiloidoza. Show all posts
Showing posts with label Amiloidoza. Show all posts

Cilat ngjyra përdoren për diagnostikimin e amiloidozës ?


Cilat ngjyra përdoren për diagnostikimin e amiloidozës ?

Për diagnostikimin e amiloidozës përdoren ngjyrat me hematoksilin dhe eozin.


ngjyrat per diagnostikimin e amiloidozes,amiloidoza diagnostikimi

Cilat ngjyra përdoren për diagnostikimin e amiloidozës ?

Për diagnostikimin e amiloidozës përdoren ngjyrat me hematoksilin dhe eozin.


ngjyrat per diagnostikimin e amiloidozes,amiloidoza diagnostikimi

Çfare semundje eshte amiloidoza sekondare ?

Çfare semundje eshte amiloidoza sekondare ?

Amiloidoza sekondare eshte semundje inflamatore dhe degjenerative.


Çfare semundje eshte amiloidoza sekondare ?

Amiloidoza sekondare eshte semundje inflamatore dhe degjenerative.


Namazi

Syzat