Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat ngjyra përdoren për diagnostikimin e amiloidozës ?


Cilat ngjyra përdoren për diagnostikimin e amiloidozës ?

Për diagnostikimin e amiloidozës përdoren ngjyrat me hematoksilin dhe eozin.


ngjyrat per diagnostikimin e amiloidozes,amiloidoza diagnostikimi

Cilat ngjyra përdoren për diagnostikimin e amiloidozës ?

Për diagnostikimin e amiloidozës përdoren ngjyrat me hematoksilin dhe eozin.


ngjyrat per diagnostikimin e amiloidozes,amiloidoza diagnostikimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat