Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Diftongjet. Show all posts
Showing posts with label Diftongjet. Show all posts

Çka janë diftongjet dhe grupet e zanoreve ?

Çka janë diftongjet dhe grupet e zanoreve ?


Dy zanore që shqiptohen si një rrokje e vetme përbëjnë një diftong.

Kur dy zanore që janë pranë njëra- tjetrës shqiptohen secila si një rrokje më vete, ato përbëjnë një grup zanor.


cka jane diftongjet, cka eshte diftongji, cfare eshte diftongji, cili eshte roli i diftongjeve, difong shqip, cfare eshte diftong, cka eshte grup zanor, ceshte diftongji, c'eshte diftongi, c'eshte diftongji, qka osht diftongji, qka eshte diftongj, qka eshte diftong, diftongji shqip, cfare kuptimi ka fjala diftongj
Çka janë diftongjet dhe grupet e zanoreve ?


Dy zanore që shqiptohen si një rrokje e vetme përbëjnë një diftong.

Kur dy zanore që janë pranë njëra- tjetrës shqiptohen secila si një rrokje më vete, ato përbëjnë një grup zanor.


cka jane diftongjet, cka eshte diftongji, cfare eshte diftongji, cili eshte roli i diftongjeve, difong shqip, cfare eshte diftong, cka eshte grup zanor, ceshte diftongji, c'eshte diftongi, c'eshte diftongji, qka osht diftongji, qka eshte diftongj, qka eshte diftong, diftongji shqip, cfare kuptimi ka fjala diftongj

Namazi

Syzat