Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Karakteri

Çka është karakteri ?

Karakteri është sistemi i tipareve dhe vetive të personalitetit të cilat ndikojnë në veprimin e individit ndaj vlerave morale dhe njerëzore të shoqërisë.   eng/en: character Çka është karakteri,ceshte karakteri,cfare eshte karakteri,karakteri shqip,cfare quajme karakter,karakter shqip,karakter,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more