Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është karakteri ?

Karakteri është sistemi i tipareve dhe vetive të personalitetit të cilat ndikojnë në veprimin e individit ndaj vlerave morale dhe njerëzore të shoqërisë.
 
eng/en: character

Çka është karakteri,ceshte karakteri,cfare eshte karakteri,karakteri shqip,cfare quajme karakter,karakter shqip,karakter,
loading...
Karakteri është sistemi i tipareve dhe vetive të personalitetit të cilat ndikojnë në veprimin e individit ndaj vlerave morale dhe njerëzore të shoqërisë.
 
eng/en: character

Çka është karakteri,ceshte karakteri,cfare eshte karakteri,karakteri shqip,cfare quajme karakter,karakter shqip,karakter,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat