Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Abrazioni. Show all posts
Showing posts with label Abrazioni. Show all posts

Çka është abrazioni ?

Çka është abrazioni ?

Abrazioni (gërryerja, bartja nëpërmjet fërkimit) është procesi dhe dukuria e veprimit të valëve të ujit të detit dhe të liqeneve në bregun e tyre.

cka eshte abrazioni,cfare eshte abrazioni,ceshte abrazioni,abrazioni shqip,abrazion shqip,qka eshte abrazioni,abrazioni ne gjuhen shqipe, qka quajme abrazion,cfare quajme abrazion,abrazioni kuptim,abrazioni kuptimi,cka dmth abrazion
Çka është abrazioni ?

Abrazioni (gërryerja, bartja nëpërmjet fërkimit) është procesi dhe dukuria e veprimit të valëve të ujit të detit dhe të liqeneve në bregun e tyre.

cka eshte abrazioni,cfare eshte abrazioni,ceshte abrazioni,abrazioni shqip,abrazion shqip,qka eshte abrazioni,abrazioni ne gjuhen shqipe, qka quajme abrazion,cfare quajme abrazion,abrazioni kuptim,abrazioni kuptimi,cka dmth abrazion

Namazi

Syzat