Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Aristoteli. Show all posts
Showing posts with label Aristoteli. Show all posts

Një thënie për burrërinë nga Aristoteli

Një thënie për burrërinë nga Aristoteli 
Kush me ndërgjegje hidhet në rrezik për hir të mirësisë dhe nuk frikësohet, është i burrëruar. Pikerisht kjo është burrëria.

|Aristoteli|
Thenie, Thenie per burrerine,Aristoteli , 
Një thënie për burrërinë nga Aristoteli 
Kush me ndërgjegje hidhet në rrezik për hir të mirësisë dhe nuk frikësohet, është i burrëruar. Pikerisht kjo është burrëria.

|Aristoteli|
Thenie, Thenie per burrerine,Aristoteli , 

Namazi

Syzat