Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Speleologjia

Çka është Speleologjia ?

Çka është Speleologjia  ?   Speleologjia është shkencë që merret me studimin e shpellave dhe të zbrazëtive të tjera nëntokësore. cfare eshte speleologjia,cka eshte speleologjia,cka paraqet speleologjia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more