Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Feokromocitoma. Show all posts
Showing posts with label Feokromocitoma. Show all posts

Cilat janë tri simptomat më të shpeshta të feokromocitomës ?

Cilat janë tri simptomat më të shpeshta të feokromocitomës ?

Tri simptomat më të shpeshta të feokromocitomës janë: kokëdhembja, palpitacioni dhe djersitja.

Pasyra klinike, klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet,feokromocitoma, feokromocitome, cilat jane, cilet jane simptomat e feokromocitomes,

Cilat janë tri simptomat më të shpeshta të feokromocitomës ?

Tri simptomat më të shpeshta të feokromocitomës janë: kokëdhembja, palpitacioni dhe djersitja.

Pasyra klinike, klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet,feokromocitoma, feokromocitome, cilat jane, cilet jane simptomat e feokromocitomes,

Namazi

Syzat