Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Komente. Show all posts
Showing posts with label Komente. Show all posts

Shkrimtarët janë sikurse bletat

Shkrimtarët janë sikurse bletat. Ata gjithkah të ecin mbledhin nektarin dhe polenin e luleve dhe pastaj japin mjaltë. Në shtratin e kësaj metafore, lulet janë njerëzit, kurse nektari dhe poleni janë sjelljet e tyre. Ndërsa mjalti paraqet shkrimet e tyre!Burimi:Iljasa Salihu
 
Shkrimtarët janë sikurse bletat. Ata gjithkah të ecin mbledhin nektarin dhe polenin e luleve dhe pastaj japin mjaltë. Në shtratin e kësaj metafore, lulet janë njerëzit, kurse nektari dhe poleni janë sjelljet e tyre. Ndërsa mjalti paraqet shkrimet e tyre!Burimi:Iljasa Salihu
 

Nuk ishte vetëm, por ndihej i vetmuar

Nuk ishte vetëm, por ndihej i vetmuar. Kohë më parë, njerëzit i shikonte vetëm si interes material, ndërsa në kohën kur njerëzit kishin filluar ta shihnin me të njëjtën dioptri, atëherë kishte kuptuar se sa i vetmuar gjendej në atë mjedis përplot njerëz!Burimi:Iljasa Salihu
 
Nuk ishte vetëm, por ndihej i vetmuar. Kohë më parë, njerëzit i shikonte vetëm si interes material, ndërsa në kohën kur njerëzit kishin filluar ta shihnin me të njëjtën dioptri, atëherë kishte kuptuar se sa i vetmuar gjendej në atë mjedis përplot njerëz!Burimi:Iljasa Salihu
 

Dikur ishim në barkun e nënës. Një ditë do të jemi në...

Dikur ishim në barkun e nënës. Një ditë do të jemi në barkun e tokës. Ashtu siç kohë më parë e braktisëm barkun e nënës, ngjashëm një ditë do ta braktisim edhe barkun e tokës. Si janë të lidhura sendet, lehtë mund të kuptohen, mjafton vetëm pak ta shpërpushim prushin në mendje!Burimi:Iljasa Salihu
 
Dikur ishim në barkun e nënës. Një ditë do të jemi në barkun e tokës. Ashtu siç kohë më parë e braktisëm barkun e nënës, ngjashëm një ditë do ta braktisim edhe barkun e tokës. Si janë të lidhura sendet, lehtë mund të kuptohen, mjafton vetëm pak ta shpërpushim prushin në mendje!Burimi:Iljasa Salihu
 

Namazi

Syzat