Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Theksi i fjalisë

Çka është theksi i fjalisë ?

Çka është theksi i fjalisë ? Në gjuhën shqipe gjymtyra e fjalisë që duhet vënë në dukje shqiptohet më fuqishëm dhe me ton më të lartë. Në disa raste për të vënë në dukje një fjalë që shpreh një emocion, përdoret një theks i dytë, i cili mund të bjerë në një rrokje tjetër të fjalës, jo në rrokjen që bie theksi i fjalës: E mre ku΄llueshme! E pa be΄sueshme!- thërrisnin të pranishmit.  cka eshte theksi i fjalise, cfare eshte theksi i fjalise, theks i fjalise, qka eshte theksi i fjalise, theks i fjalise, fjali e theksuar, fjali e theksuar

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more