Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është theksi i fjalisë ?

Çka është theksi i fjalisë ?

Në gjuhën shqipe gjymtyra e fjalisë që duhet vënë në dukje shqiptohet më fuqishëm dhe me ton më të lartë.

Në disa raste për të vënë në dukje një fjalë që shpreh një emocion, përdoret një theks i dytë, i cili mund të bjerë në një rrokje tjetër të fjalës, jo në rrokjen që bie theksi i fjalës:


E mreku΄llueshme! E pabe΄sueshme!- thërrisnin të pranishmit. 


cka eshte theksi i fjalise, cfare eshte theksi i fjalise, theks i fjalise, qka eshte theksi i fjalise, theks i fjalise, fjali e theksuar, fjali e theksuar
Çka është theksi i fjalisë ?

Në gjuhën shqipe gjymtyra e fjalisë që duhet vënë në dukje shqiptohet më fuqishëm dhe me ton më të lartë.

Në disa raste për të vënë në dukje një fjalë që shpreh një emocion, përdoret një theks i dytë, i cili mund të bjerë në një rrokje tjetër të fjalës, jo në rrokjen që bie theksi i fjalës:


E mreku΄llueshme! E pabe΄sueshme!- thërrisnin të pranishmit. 


cka eshte theksi i fjalise, cfare eshte theksi i fjalise, theks i fjalise, qka eshte theksi i fjalise, theks i fjalise, fjali e theksuar, fjali e theksuar
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat