Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Urime

Të nderuar qytetarë, urime "Kurban Bajramin "që nuk do te harrohet!

Të nderuar qytetarë, urime "Kurban Bajramin "që nuk do te harrohet! Përveç gëzimit kemi edhe pikëllim, dijetarët tonë, hoxhallarët tonë, luftëtarët për lirinë e Kosovës Prof.Dr.Shefqet Krasniqi dhe Mulla Mazllam Mazllami nuk ishin sot me neve, ata janë të burgosur padrejtësisht. Mungesën e tyre të gjithë po e ndjejmë dhe jemi të pikëlluar. ZOTI i Madhëruar lirimin sa më shpejtë ju mundësoftë dhe familjeve të tyre durim dhe shpërblim ju dhuroftë. Ju duam dhe jemi me ju hoxhallarë të dashur. Me respekt, Gëzim Kelmendi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more