Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Imigrimi. Show all posts
Showing posts with label Imigrimi. Show all posts

Cilat janë anët pozitive dhe negative të migrimeve ?


Anët pozitive të imigrimit janë : rritja e tregut të fuqisë punëtore, rritja e kërkesave në tregun e mallrave, rritja e kërkesave për institucionet sociale, arsimore, shëndetsore, kulturore, rritja e ofertave për martesa, kontaktet kulturore etj.

Pasojat negative të imigrimeve janë: rritja e çmimit të banesave, rritja e shpenzimeve të jetës, rritja e numrit të rasteve delikuente,rritja e kriminalitetit etj.

 migrimi anet pozitive dhe negative

Anët pozitive të imigrimit janë : rritja e tregut të fuqisë punëtore, rritja e kërkesave në tregun e mallrave, rritja e kërkesave për institucionet sociale, arsimore, shëndetsore, kulturore, rritja e ofertave për martesa, kontaktet kulturore etj.

Pasojat negative të imigrimeve janë: rritja e çmimit të banesave, rritja e shpenzimeve të jetës, rritja e numrit të rasteve delikuente,rritja e kriminalitetit etj.

 migrimi anet pozitive dhe negative

Çka është imigrimi i popullatës ?

 Çka është imigrimi i popullatës ?

Imigrimi (antonim i fjalës emigrimi), është proces i ardhjes së popullsisë në ndonjë hapësirë, të shkaktuar nga faktorë të ndryshëm, për popullsinë faktorë tërheqës.

ceshte imigrimi,cfare eshte imigrimi,cka eshte imigrimi, imigrimi shqip,imigrim shqip
 Çka është imigrimi i popullatës ?

Imigrimi (antonim i fjalës emigrimi), është proces i ardhjes së popullsisë në ndonjë hapësirë, të shkaktuar nga faktorë të ndryshëm, për popullsinë faktorë tërheqës.

ceshte imigrimi,cfare eshte imigrimi,cka eshte imigrimi, imigrimi shqip,imigrim shqip

Namazi

Syzat