Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Argëtimi. Show all posts
Showing posts with label Argëtimi. Show all posts

Çka është argëtimi dhe koha e lirë ?

 Çka është argëtimi dhe koha e lirë ?

Argëtimi eshte ngritja kulturore, edukative dhe zhvillimi i individualitetit te njeriut dhe shprehet ne kenaqesi dhe forma tjera emocionale. 

Koha e lire ne shoqeri te zhvilluar eshte faktor me rendesi  per jeten e perditshme dhe eshte me rendesi per ekuilibrin fizik, psikik dhe moralin e punëtorit.

cka eshte argetimi, cka eshte koha e lire, cfare eshte koha e lire, ceshte koha e lire, qka eshte koha e lire, qka quajme kohe e lire, qka quajme argetim, 
 Çka është argëtimi dhe koha e lirë ?

Argëtimi eshte ngritja kulturore, edukative dhe zhvillimi i individualitetit te njeriut dhe shprehet ne kenaqesi dhe forma tjera emocionale. 

Koha e lire ne shoqeri te zhvilluar eshte faktor me rendesi  per jeten e perditshme dhe eshte me rendesi per ekuilibrin fizik, psikik dhe moralin e punëtorit.

cka eshte argetimi, cka eshte koha e lire, cfare eshte koha e lire, ceshte koha e lire, qka eshte koha e lire, qka quajme kohe e lire, qka quajme argetim, 

Namazi

Syzat