Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sociodrama

Çka është sociodrama ?

Çka është sociodrama ?   Sociodrama   është ajo formë e lojës në të cilën marrin pjesë pjesëtarët e grupit, ndërsa grupi tjetër përfaqëson publikun.  Në lojë hyn i tërë një grup para të cilit duke luajtur role të caktuara sa është e mundur në mënyrë reale.  Publiku përjeton në rolet përkatëse dhe fillon të marrë pjesë në lojë me reaksione spontane.  ceshte sociodrama, cka eshte sociodrama, cfare eshte sociodrama, cka eshte sociodrame, qka osht sociodrama, qka quajme sociodrame, sociodrama shqip, qka kuptojme me sociodrame, ca eshte sociodrama, c'eshte sociodrama,  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more