Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Iridocikliti fibrinopurulent. Show all posts
Showing posts with label Iridocikliti fibrinopurulent. Show all posts

Meningouveitin morbus Behcet e karakterizon :


Meningouveitin  morbus Behcet  e karakterizon :

a.    Iridocikliti fibrinopurulent , ndryshimet në mukozë dhe lëkurë
b.    Iridocikliti seroz
c.    Asnjëra


Meningouveitin  morbus Behcet  e karakterizon :

a.    Iridocikliti fibrinopurulent , ndryshimet në mukozë dhe lëkurë
b.    Iridocikliti seroz
c.    Asnjëra

Namazi

Syzat