Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi per femije

Poezi për kukullën - Kukulla ime

Kukulla Ime
Unë e kam një kukull,
Kukull Bukuroshe
Emrin unë ja vura,
Kukull sykaltroshe.

I ka sytë e kaltër,
Flokët kaçurrele
Unë shpesh e thërras,
Kukulla ime lele

Për çdo ditë e laj,
dhe e vë në gjumë
kur e vë në djep
i kendoj ninulla,
Mami mi ka qepur
një fustan me pulla.

Kukulla ime lele
Kukull kaçurrele

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more