Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poliuria

Çka është poliuria ?

 Çka është poliuria ? Poliuria është shtim i diurezës për shkak të hipersekrecionit renal.  Paraqitet gjatë diabetit sheqeror dhe insipid, gjatë eliminimit të edemave dhe si dukuri kompensatore te nefriti kronik dhe nefroskleroza. cka eshte poliuria, cfare eshte poliuria, cka kuptojme me poliuri, cfare eshte poliuri, qka kuptojme me poliuri, qka quajme me poliuri, poliuria, poliuria shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more