Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Bradikardia

Çka është Bradikardia ?

Bradikardia   është n gadalsimi i punës së zemrës  për shkak të veprimit frenues në zemër dhe në qendrën respiratore të hiperkapnisë së lartë. cka eshte bradikardia,ceshte bradikardia,cfare eshte bradikardia,bradikardia shqip,bradikardi shqip,qka quajme bradikardi,bradikardia shqip,qfare eshte bradikardia,bradikardia mjekesi,bradikardi mjekesi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more