Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Febris undulans

Çka është febris undulans?

 Çka është febris undulans? Febris undulans apo temperatura valore, në të cilën periudhat e temperaturës së ngritur janë me kohëzgjatje të parregulltë dhe përsëriten pas një kohe afebrile.  E hasim në rastin e limfogranulatozës. cka eshte febris undulans, what is febris undulans, what is febris, ceshte febris undulans, c'eshte febris undulans, qka kuptojme me febris undulans, qfare eshte febris undulans, febris undulans definition

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more