Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Filma me titra shqip. Show all posts
Showing posts with label Filma me titra shqip. Show all posts

Wrong Turn 1 - Me titra shqip


Një grup prej 6 personash e gjejne veten të bllokuar në pyjet e Virxhinias perendimore, pre të kanibalistëve të maleve. Kliko këtu për ta parë filmin.

Një grup prej 6 personash e gjejne veten të bllokuar në pyjet e Virxhinias perendimore, pre të kanibalistëve të maleve. Kliko këtu për ta parë filmin.

The Son of No One - Me titra shqip

 

Një polic i ri në detyrë caktohet të punojë në zonën e vendlindjes së tij dhe një sekret i vjetër kërcënon të shkatërrojë jetën dhe familjen e tij. Kliko këtu për ta shikuar filmin
 

Një polic i ri në detyrë caktohet të punojë në zonën e vendlindjes së tij dhe një sekret i vjetër kërcënon të shkatërrojë jetën dhe familjen e tij. Kliko këtu për ta shikuar filmin

Filmi ''The Legend of Hercules'' me titra shqip

                

Historia origjinale e heroit mitik grek. 

I tradhëtuar nga njerku i tij, Mbreti, i dëbuar dhe i shitur si skllav për shkak të një dashurie të ndaluar, ai duhet të përdorë fuqitë e tij të frikshme për të marrë vendin që i takon në mbretërinë e tij.

Për ta shikuar kliko këtu
                

Historia origjinale e heroit mitik grek. 

I tradhëtuar nga njerku i tij, Mbreti, i dëbuar dhe i shitur si skllav për shkak të një dashurie të ndaluar, ai duhet të përdorë fuqitë e tij të frikshme për të marrë vendin që i takon në mbretërinë e tij.

Për ta shikuar kliko këtu

Filmi ''Inglourious Basterds'' me titra shqip

                          


Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan të njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrarë brutalisht nazistët.

Për ta shikuar kliko këtu

Shiko Filma me titra shqip,filma te huaj me titra shqip,filma me titra shqip pagjum,filma me titra shqip hd,filma me titra shqip te rinj ,filma me titra shqip shkarko,filma me titra shqip shiko,filma komedi me titra shqip,filma me titra shqip free download,filma aksion me titra shqip 
                          


Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan të njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrarë brutalisht nazistët.

Për ta shikuar kliko këtu

Shiko Filma me titra shqip,filma te huaj me titra shqip,filma me titra shqip pagjum,filma me titra shqip hd,filma me titra shqip te rinj ,filma me titra shqip shkarko,filma me titra shqip shiko,filma komedi me titra shqip,filma me titra shqip free download,filma aksion me titra shqip 

Filmi ''47 Ronin'' - me titra shqip

                             

Një grup i samurait përcaktohet për t’u hakmarrë për vdekjen dhe çnderimin e zotit të tyre në duart e një Shogunit të pamëshirshëm.

Për ta shikuar kliko këtu
                             

Një grup i samurait përcaktohet për t’u hakmarrë për vdekjen dhe çnderimin e zotit të tyre në duart e një Shogunit të pamëshirshëm.

Për ta shikuar kliko këtu

Hobbit: The Desolation of Smaug - me titra shqip

                                    

Xhuxhët, së bashku me Bilbo Begins dhe Gandalf Gri-në, vazhdojnë kërkimin e tyre për të rifituar Ereborin, atdheun e tyre, nga Smaug. Bilbo Begins zotëron një unazë misterioze dhe magjike.

 Për ta shikuar kliko këtu
                                    

Xhuxhët, së bashku me Bilbo Begins dhe Gandalf Gri-në, vazhdojnë kërkimin e tyre për të rifituar Ereborin, atdheun e tyre, nga Smaug. Bilbo Begins zotëron një unazë misterioze dhe magjike.

 Për ta shikuar kliko këtu

Filmi ''War Horse'' me titra shqip

 

Djaloshi Albert regjistrohet si vullnetar për në Luftën e parë botërore pasi kali i tij i shitet në trupat kalorsiake. 

Alberti nis një udhëtim plot shpresë nga ku ai kalon Anglinë dhe të gjithë Evropën , ndërkohë që lufta po rritej sa vjen dhe më shumë…


Për ta shikuar kliko këtu
 

Djaloshi Albert regjistrohet si vullnetar për në Luftën e parë botërore pasi kali i tij i shitet në trupat kalorsiake. 

Alberti nis një udhëtim plot shpresë nga ku ai kalon Anglinë dhe të gjithë Evropën , ndërkohë që lufta po rritej sa vjen dhe më shumë…


Për ta shikuar kliko këtu

Namazi

Syzat