Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Besimet monoteiste. Show all posts
Showing posts with label Besimet monoteiste. Show all posts

Cilat janë besimet monoteiste ?

Besimet monoteiste janë: judaizmi, krishterimi, feja islame dhe religjionet e shumta monoteiste.
Besimet monoteiste janë: judaizmi, krishterimi, feja islame dhe religjionet e shumta monoteiste.

Namazi

Syzat