Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gëzim Kelmendi. Show all posts
Showing posts with label Gëzim Kelmendi. Show all posts

Gëzim Kelmendi: Ndërhyrje urgjente e bashkësisë ndërkombëtare në Maqedoni‏


Deputeti i parlamentit të Kosovës Gëzim Kelmendi në një postim në facebook ka kërkuar ndërhyrje urgjente të bashkësisë ndërkombëtare në Maqedoni. Lexoni postimin e plotë të tij.Me qëllim të qetësimit të situatës aktuale në Maqedoni, pas vrasjes së civilëve shqipëtar në mesin e tyre një vajzë tetë vjeçare në Komunën e Kumanovës, duhet urgjentisht të ndërhyjë bashkësia ndërkombëtare.Arsye tjetër pse duhet të ndërhyjë bashkësia ndërkombëtare, është fakti se Kumanova është afër kufirit me Serbinë, dhe nuk përjashtohet mundësia që në këtë situatë të infiltrohen paramilitarët serb nga Serbia me qëllim të tensionimit dhe vrasjeve të shqiptarëve.

Deputeti i parlamentit të Kosovës Gëzim Kelmendi në një postim në facebook ka kërkuar ndërhyrje urgjente të bashkësisë ndërkombëtare në Maqedoni. Lexoni postimin e plotë të tij.Me qëllim të qetësimit të situatës aktuale në Maqedoni, pas vrasjes së civilëve shqipëtar në mesin e tyre një vajzë tetë vjeçare në Komunën e Kumanovës, duhet urgjentisht të ndërhyjë bashkësia ndërkombëtare.Arsye tjetër pse duhet të ndërhyjë bashkësia ndërkombëtare, është fakti se Kumanova është afër kufirit me Serbinë, dhe nuk përjashtohet mundësia që në këtë situatë të infiltrohen paramilitarët serb nga Serbia me qëllim të tensionimit dhe vrasjeve të shqiptarëve.

Namazi

Syzat