Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sindromi

Çka është sindromi ?

Sindromi është grupim shenjash dhe simptomash karakteristike, por që nuk plotësojnë kriteret për një çrregullim të caktuar.  sindromi shqip,cka eshte sindromi ,ceshte sindromi ,cfare jane sindromi ,qka jane sindromet,sindroma shqip,cka eshte sindroma,cfare jane sindroma,sindroma shqip,qka eshte sindromi ,sindroma definicion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more