Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mendësia

Çka është mentaliteti ?

Mentaliteti = Mendësia Mentaliteti apo mendësia është mënyra se si e mendon dhe e kupton dikush botën që e rrethon; tërësia e pikëpamjeve, e zakoneve dhe e shprehive të veçanta të një njeriu, të një grupi shoqëror a të një populli , që pasqyrojnë mënyrën e tij të të menduarit; mentalitet.  Mendësi. Mentalitet mikroborgjez (i huaj). Njerëz me mentalitete të ndryshme.Mendësi përparimtare. Mendësi e vjetër (e gabuar, e mykur, e ngushtë). Mendësi mikroborgjeze. Mendësi fshatare. Mendësia e pleqve. Mendësia e kohës. Njerëz me mendësi të ndryshme. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,mentaliteti,mentalitet,mentalitetet,mendesia,mendesi,mendesite

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more