Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Australia. Show all posts
Showing posts with label Australia. Show all posts

Cilat janë 7 kontinentet e botës ?


Cilat janë 7 kontinentet e botës ?

7 kontinentet e botës janë :Azia, Afrika, Amerika Veriore, Amerika Jugore, Antarktida, Evropa, Australia.

cilat jane kontinentet e botes,7 kontinentet e botes, bota kontinentet,cilat jane kontinentet e botes, cilat jane kontinentet e botes, sa kontinente i ka Bota, bota kontinentet, sa kontinente i ka bota, cilat jane kontinentet e tokes, 7 kontinentet e Tokes
Cilat janë 7 kontinentet e botës ?

7 kontinentet e botës janë :Azia, Afrika, Amerika Veriore, Amerika Jugore, Antarktida, Evropa, Australia.

cilat jane kontinentet e botes,7 kontinentet e botes, bota kontinentet,cilat jane kontinentet e botes, cilat jane kontinentet e botes, sa kontinente i ka Bota, bota kontinentet, sa kontinente i ka bota, cilat jane kontinentet e tokes, 7 kontinentet e TokesSa kontinente i ka Toka dhe cilat janë ?

 Sa kontinente i ka Toka dhe cilat janë ?

Toka i ka 7 kontinente dhe janë: Azia, Afrika, Amerika Veriore, Amerika Jugore, Antarktida, Evropa, Australia.

sa kontinente i ka Toka, bota, kontinentet e botes, cilat jane,cilet jane, kontinentet e botes, kontinentet e tokes, toka kontinentet, 

 Sa kontinente i ka Toka dhe cilat janë ?

Toka i ka 7 kontinente dhe janë: Azia, Afrika, Amerika Veriore, Amerika Jugore, Antarktida, Evropa, Australia.

sa kontinente i ka Toka, bota, kontinentet e botes, cilat jane,cilet jane, kontinentet e botes, kontinentet e tokes, toka kontinentet, 

Namazi

Syzat