Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Autopsia. Show all posts
Showing posts with label Autopsia. Show all posts

Çka është autopsia ?


Autopsia është shqyrtim i organizmit të hapur pas vdekjes.Shërben për hulumtimin apo caktimin e shkakut dhe mekanizmit të vdekjes.

qka eshte autopsia,cka eshte autopsia,ceshte autopsia,cfare eshte autopsia,qka quajme autopsi,cka quajme autopsi,autopsi shqip,pse behet autopsia,

Autopsia është shqyrtim i organizmit të hapur pas vdekjes.Shërben për hulumtimin apo caktimin e shkakut dhe mekanizmit të vdekjes.

qka eshte autopsia,cka eshte autopsia,ceshte autopsia,cfare eshte autopsia,qka quajme autopsi,cka quajme autopsi,autopsi shqip,pse behet autopsia,

Çka është autopsia ?


Autopsia është ekzaminimi i trupit, i organeve ose i indëve të tij pas vdekjes, për të përcaktuar shkakun e saj.

Quhet ndryshe ekzaminim postmortem ose nekropsi. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, autopsia,autopsi,autopsite,autopsit
Autopsia është ekzaminimi i trupit, i organeve ose i indëve të tij pas vdekjes, për të përcaktuar shkakun e saj.

Quhet ndryshe ekzaminim postmortem ose nekropsi. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, autopsia,autopsi,autopsite,autopsitNamazi

Syzat