Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Biocenozat

Çka është vatra epidemike ?

 Çka është vatra epidemike ? Vatër epidemike quhet ai territor i cili karakterizohet me praninë e biotopeve dhe biocenozave . Vatra epidemike mund të jetë aktive, potenciale dhe e shuar.  ceshte vatra epidemike, cfare eshte vatra epidemike, vater epidemike, cka quajme vater epidemike, vater epidemike shqip, cka eshte vatra ne shqip, vatra e epidemise

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more