Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Konstitucioni

Tipi piknik i konstitucionit

Tipi piknik i konstitucionit është person i trashë, me kafaz të gjerë të kraharorit, por me krih relativisht të ngushtë dhe me kocka gracile të ekstremiteteve, me qafë të shkurtër dhe fytyrë të gjerë.

Tipi leptosom i konstitucionit

Tipi leptosom i konstitucionit ka shtat të lartë, të ngushtë dhe të ligsht, posaçërisht kafaz të gjatë dhe të ngushtë të kraharorit, qafë të gjatë e të hollë dhe profil zogu të fytyrës.

Çka është konstitucioni ?

Çka është konstitucioni ? Me konstitucion , sot kuptohet tërësia e vetive funksionale dhe morfologjike të organizmit që janë të përcaktuara me reaktivitetin dhe ndërtimin e tij, në bazë të vetive të trashëguara dhe të fituara.  qka eshte konstitucioni ,Cka eshte konstitucioni ,ceshte konstitucioni ,cfare eshte konstitucioni ,qeshte konstitucioni ,definicioni konstitucioni , perkufizimi konstitucioni ,shpjegimi konstitucioni ,qka kuptojm me konstitucion , qka nenkuptojm me konstitucion ,nenkuptimi konstitucioni ,kuptimi i fjales konstitucion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more