Skip to main content

Lojna


Mjafton që të klikoni mbi titullin e lojës që të hapet loja përkatëse 

Shkarkoj të gjitha lojrat dhe kuizet kliko këtu 
Per me shume lojra dhe Kuize kliko mbi 
Lojra dhe KuizeKuizi Biologjia -pjesa e parë
Kuizi Biologjia - pjesa e dytë
Kuizi Biologjia - pjesa e tretë
Kuizi Biologjia - pjesa e katërt
Kuizi Biologjia - pjesa e pestë
Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia - pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia - pjesa e tetë

Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Flag of Albania Jigsaw Puzzle - Lojë puzzle  
Capital cities of Balkan Peninsula 
Kuize shumëzimi nga 1 deri 10
Chromosomes - Kuiz nga Biologjia- Biology Quiz
Kryeqytetet Ballkanike - Kuiz nga Gjeografia
Flamujt e shteteve të Ballkanit - Kuiz nga Gjeografia
Where is ? - Kuiz nga Gjeografia
Kuizi ''Kush do të bëhet milioner'' - Kuiz diturie
Kuizi Islam(Ehli Sunnet) - Kuize diturie
Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 - Lojra me personalitete
Kuizi ''Enciklopedia'' - Kuiz rreth diturive enciklopedike
The Map Quiz - Lojë nga Gjeografia - Lojra për kontinentet
The country maps quiz - Lojë nga Gjeografia -Loje me hartë
Fruit smash - Lojë me fruta apo pemë
Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game
How fast are your reactions ? - Lojë me dele - Testo reflekset e tua
Photosynthesis - Kuiz për fotosintezën - Kuiz nga Biologjia
Natural disaster - Kuiz për fatkeqësitë natyrore - Kuiz nga Gjeografia
DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia
Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore
Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia
Kuizi '' Veprat letrare '' - Kuiz nga Letërsia
Quiz about cells- Kuiz për qelizat - Kuiz nga Biologjia
Label the Continents- Kuiz për kontinentet - Kuiz nga Gjeografia
Label the Earth's Oceans - Kuiz për oqeanet e Botës
Energy Quiz - Kuiz për energjinë
Kuizi shumëzimi me 1 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 2 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 3 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 4 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 5 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 6 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 8 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 9 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 10 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shkollor ''Shkolla ime''
Rocks Quiz - Kuiz per gurët dhe shkembinjët
Muret e kanalit inguinal - Kuiz nga Anatomia
Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ballkanik
Autorapitful-loje me veturelojna me motorra,lojna me kerre,lojna te ndryshme,lojna,lojra,lojera,game,me,lojnat,lojna ma tmira,lojrat ma tmira me
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Ese për Verën

Ese për Verën Vera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj. Në verë , ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta. Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra. Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës . Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë. Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj. Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti . Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë , tregim , nov

Pranvera në vendin tim

'' Pranvera '' '' Pranvera ''është një stinë e bukur ku natyra fillon të ngjallet e të gjelbërohet, moti fillon të ngrohet jetë e re fillon të afrohet. Çdo mëngjes kur zgjohem kënaqem kur shikoj rrezet e diellit që bien në dritare dhe kënaqem poashtu kur dëgjoj cicërimën e zogjve . Kjo stinë e gëzon çdokënd me gjallërinë dhe bukurinë e saj. Zogjtë gëzohen shumë sepse tani e kanë më të lehtë jetën , ushqimin dhe strehimin.Disa prej tyre(zogjtë shtegtarë) kthehen nga vendet e largëta si: dallëndyshja ,lejleku etj. Bariu është shumë i gëzuar sepse tani ai ka ku ti kullos bagëtinë dhe ta ruaj më lehtë atë. Bujku fillon ta mbjellë misrin , domatet ,patatet e perime dhe pemë tjera të ndryshme që janë të nevojshme për jetesën e njeriut. Unë e dua këtë stinë sepse është tejet e bukur dhe në mua ngjall dashuri dhe lumturi shpirtërore . Lexo edhe nje ese tjeter: Ese per pranveren Shkruar nga stafi Rapitful. Ndalohet r

Ese për shokun - Përshtati Rapitful

  Ese për shokun Shoku mund të jetë miku juaj derisa je mirë me të por kur prishen raportet mund të bëhet armiku juaj më i madh.Rruga e vetme për të gjetur shokë, është të bëhesh shok dhe shoku është dhurata që njeriu i bën vetes. Të vdesësh për shokun është e lehtë, por të gjesh shok që vdes për ty është vështirë. Shokun kur e ke vetëm këshilloje, kur jeni me të tjerë lavdëroje dhe me shokun silluni ashtu sikur ai mund tu bëhet juve armik. Në shtëpinë e shokut shkoni shpesh sepse rrugën e pa përdorur e bllokojnë shkurret. Shoku është sikur pjepri. Pse? Sepse për të gjetur një shok të mirë provoni me qindra prandaj. Shoqëria është gjithmonë sikur pema që bën hije. Shoqëria është dashuri pa krahë. Shoqëria është një lidhje e fortë, në momentin e nevojës për para nëse nuk i kërkohet zgjat deri në fund të jetës. Pa e argumentuar dashurinë asnjëri nuk mund të jetë shok i vërtetë. Më trego shokun të tregoj se kush je. Nëse nuk i shohim njëri-tjetrit me sy të mirë disa mangësi t
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more