Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Balistika e jashtme. Show all posts
Showing posts with label Balistika e jashtme. Show all posts

Çka është Balistika e jashtme ?

 Çka është Balistika e jashtme  ?

Balistika e jashtme është degë e balistikës, që merret me lëvizjen e predhës
pasi të dalë nga gryka e tytës, kur ndaj kësaj predhe ushtron ndikim gravitacioni i
tokës dhe rezistenca e ajrit.
 
eng/en: external ballistics

cfare eshte balistika e jashtme, balistika e jashtme, cka eshte balistika e jashtme shqip, cka quajme balistike e jashtme, balistikat, ceshte balistika e jashtme,cfare paraqet balistika e jashtme,
 Çka është Balistika e jashtme  ?

Balistika e jashtme është degë e balistikës, që merret me lëvizjen e predhës
pasi të dalë nga gryka e tytës, kur ndaj kësaj predhe ushtron ndikim gravitacioni i
tokës dhe rezistenca e ajrit.
 
eng/en: external ballistics

cfare eshte balistika e jashtme, balistika e jashtme, cka eshte balistika e jashtme shqip, cka quajme balistike e jashtme, balistikat, ceshte balistika e jashtme,cfare paraqet balistika e jashtme,

Namazi

Syzat