Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Bleta. Show all posts
Showing posts with label Bleta. Show all posts

Poezi per Bleten shkruar nga Ersilja Çeli

Bleta

Degë më degë,
Lule më lule,
Fluturojnë bletët,
Duken si nure.

Nektarin thithin
Dhe nxitojnë,
Që në koshere
Mjaltin ta çojnë.

Është i ëmbël,
Me ngjyrë të artë,
Për shëndetin,
Me vlerë të lartë.

S’ka si bleta punëtore,
E palodhur, shembullore!

Gjithë ditën ajo punon,
Mjaltin ne na e dhuron.

Bleta është si flori,
Kosheret janë si mbretëri!

poezi per bletet,poezi bleta,poezi per bleten,bleta poezi shqip,poezi per bletat
Bleta

Degë më degë,
Lule më lule,
Fluturojnë bletët,
Duken si nure.

Nektarin thithin
Dhe nxitojnë,
Që në koshere
Mjaltin ta çojnë.

Është i ëmbël,
Me ngjyrë të artë,
Për shëndetin,
Me vlerë të lartë.

S’ka si bleta punëtore,
E palodhur, shembullore!

Gjithë ditën ajo punon,
Mjaltin ne na e dhuron.

Bleta është si flori,
Kosheret janë si mbretëri!

poezi per bletet,poezi bleta,poezi per bleten,bleta poezi shqip,poezi per bletat

Çka është Bleta ?

bleta,Çka është Bleta ?,cka eshte bleta,cfare race eshte bleta,ne cilen familje ben pjese bleta,me cilin emer klasifikohet bletaBleta është një insekt,

Bleta është racë monofiletike

Bleta bën pjesë në superfamiljen Apoidea

Bleta klasifikohet me emrin Antofilia.

Çka është Bleta ?,cka eshte bleta,cfare race eshte bleta,ne cilen familje ben pjese bleta,me cilin emer klasifikohet bleta
bleta,Çka është Bleta ?,cka eshte bleta,cfare race eshte bleta,ne cilen familje ben pjese bleta,me cilin emer klasifikohet bletaBleta është një insekt,

Bleta është racë monofiletike

Bleta bën pjesë në superfamiljen Apoidea

Bleta klasifikohet me emrin Antofilia.

Çka është Bleta ?,cka eshte bleta,cfare race eshte bleta,ne cilen familje ben pjese bleta,me cilin emer klasifikohet bleta

Namazi

Syzat