Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Pershkrimi

Ku vendoset përshkrimi ?

Përshkrimi vendoset në fillim të tekstit, në të cilën përshkruan rrethanat e fillimit të veprimit.  Mund të vendoset edhe në brendi, kur përshkruan personazhin dhe karakteristikat e tij, pamjen fizike, tiparet pozitive dhe negative të tij. Lexo më shumë: Përshkrimi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more