Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha per Matematiken

Vjershë apo poezi për Matematikën

Shumëkush ankohet Po edhe unë u hutova Kur numrat m'u ngatërruan Sepse unë s'ushtrova Ia nisa me vullnet Zgjidha shumë detyra Sa t'lezetshëm numrat Mu sikur poezia Tani kam shumë shoqe Që presin me gëzim Kur u ndihmoj n'detyra Më hidhen n'përqafim Shkruar nga: Qëndresa Rraci vjershe per matematiken,matematika vjershe,poezi per matematiken,matematika vjershe,vjersha dhe poezi per matematiken,matematika vjershe,vjersha shqip,vjershe per lenden e matematikes,matematika e dua poezi dhe vjersha shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more