Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vagina

Mukozën e vaginës e karakterizon:

Mukozën e vaginës e karakterizon:

a. gjëndrat e bollshme në lamina propria

b. shkëputja e qelizave epiteliale gjatë menstruacionit

c. epiteli shumështesor i pa keratinizuar i ekspozuar veprimit të estrogjenit dhe progesteronit

Vagina, Mukoza, Gjinekologjia, Histologjia,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more