Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ligji i Arkimedit. Show all posts
Showing posts with label Ligji i Arkimedit. Show all posts

Çka thotë ligji i Arkimedit?


Çka thotë ligji i Arkimedit?

Ligji i Arkimedit thotë apo tregon se forca shtytëse në një trup të zhytur në një leng është e barabartë me peshën e lëngut ose çdo trup i zhytur në lëng humb nga pesha e vet për aq sa është pesha e lëngut vendin e të cilit e ka zënë trupi.

ligji i arkimedit,cka tregon,cka thote,ligji i arkimedit,arkimedi dhe ligji i tij,ligjet e fizikes,fizike pytje dhe pergjigje,test

Çka thotë ligji i Arkimedit?

Ligji i Arkimedit thotë apo tregon se forca shtytëse në një trup të zhytur në një leng është e barabartë me peshën e lëngut ose çdo trup i zhytur në lëng humb nga pesha e vet për aq sa është pesha e lëngut vendin e të cilit e ka zënë trupi.

ligji i arkimedit,cka tregon,cka thote,ligji i arkimedit,arkimedi dhe ligji i tij,ligjet e fizikes,fizike pytje dhe pergjigje,test

Namazi

Syzat