Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per famen

Fama është sikurse shtëpia

Fama është sikurse shtëpia. Vështirë dhe me mundime të regjura ndërtohet, por mjafton një stuhi e fortë, tërmet apo shkëndijë zjarri, që ajo për disa minuta të trajtësohet në një gërmadhë! Burimi: Iljasa Salihu

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more