Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Rrokja

Çka është rrokja ?

Çka është rrokja ? Rrokja është një grup fonemash përqendrimi rreth një zanoreje.  Rrokjet janë të hapura kur mbarojnë me zanore (u-ra) dhe të mbyllura kur mbarojnë me bashkëtingëllore (lis). Një grup bashkëtingëlloresh pa zanore nuk mund të formojë rrokje. ceshte rrokja, cfare eshte rrokja, cka eshte rrokja, qka eshte rrokja, cfare kuptimi ka rrokja, cfare kuptimi ka rrokja, rrokja definicioni, rrokja shqip, si mund te jene rrokjet, rrokjet e hapura dhe rrokjet e mbyllura, cfare eshte rrokje, qka eshte rrokje, ca eshte rrokje, çka eshte rrokja

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more