Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sunete

Sunet i braktisur

Sunet i braktisur

Aisheja, radijallahu anha, na rrëfen se Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, kur hynte në shtëpi së pari i lante dhëmbët me misvak (brushë)”. Muslimi

Pastaj na flasin për pastërti dhe edukatë e bonton!!!

Burimi:Bekir Halimi


Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more