Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shekulli

Çka eshte shekulli ?

Shekulliështë periudhë kohe prej njëqind vjetësh, që shërben për të ndarë historinë e njerëzimit dhe që matet duke filluar nga viti i parë i erës së re e duke shkuar pas ose përpara këtij viti; kohë prej njëqind
vjetësh, duke filluar nga një vit çfarëdo.

qka eshte ''shekulli'' qfare eshte ''shekulli'',cka eshte ''shekulli'' perkufizimi,sa vjet i ka nje shekull,shekulli

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more