Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Antitrupat. Show all posts
Showing posts with label Antitrupat. Show all posts

Çka janë antitrupat ?

Çka janë antitrupat  (At) ?

Antitrupat janë proteina specifike që prodhohen si përgjigje ndaj një imunogjeni dhe reagojnë me antigjenin.

cka jane antitrupat,cjane antitrupat, ceshte antitrupi, cfare eshte antritrupi, cka kuptojme me antitrup, antitrupat definicion, antritrupat shqip, kundertrupezat shqip,kundertrupat shqip
Çka janë antitrupat  (At) ?

Antitrupat janë proteina specifike që prodhohen si përgjigje ndaj një imunogjeni dhe reagojnë me antigjenin.

cka jane antitrupat,cjane antitrupat, ceshte antitrupi, cfare eshte antritrupi, cka kuptojme me antitrup, antitrupat definicion, antritrupat shqip, kundertrupezat shqip,kundertrupat shqip

Çka janë epitopet ose determinantat antigjenike ?

Çka janë epitopet ose determinantat antigjenike  ?


Janë pjesët e veçanta të antigjenit, të cilat lidhen me antitrupa.

cka jane epitopet, cfare jane epitopet antigjenike, determinanta antigjenike
Çka janë epitopet ose determinantat antigjenike  ?


Janë pjesët e veçanta të antigjenit, të cilat lidhen me antitrupa.

cka jane epitopet, cfare jane epitopet antigjenike, determinanta antigjenike

Namazi

Syzat