Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Brikenë Meha. Show all posts
Showing posts with label Brikenë Meha. Show all posts

7 marsi- vjershë nga Brikenë Meha

 7 marsi- vjershë nga Brikenë Meha
Dita e mësueses
është ditë e shënuar
mësueses së dashur
kam për t’ia uruar.

Gëzuar festat
mësuese e nderuar
do të jemi të urtë
të kemi premtuar.

Do të mësojmë
me shumë dëshirë
ta bëjmë Kosovën
sa më të mirë.

Na mësove A, B, C -en
na mësove ta duam atdheun 
na mësove ta duam lirinë
ta duam Kosovën dhe
Shqiperinë!
  
vjersha per 7 marsin, 7 marsi vjershe, vargje per 7 marsin, poezi per 7 marsin, 7 marsi vjersha, vjersha te bukura per 7 mars, vjersha per mesuesen, vjershe per mesues, 7 marsi vjer
 7 marsi- vjershë nga Brikenë Meha
Dita e mësueses
është ditë e shënuar
mësueses së dashur
kam për t’ia uruar.

Gëzuar festat
mësuese e nderuar
do të jemi të urtë
të kemi premtuar.

Do të mësojmë
me shumë dëshirë
ta bëjmë Kosovën
sa më të mirë.

Na mësove A, B, C -en
na mësove ta duam atdheun 
na mësove ta duam lirinë
ta duam Kosovën dhe
Shqiperinë!
  
vjersha per 7 marsin, 7 marsi vjershe, vargje per 7 marsin, poezi per 7 marsin, 7 marsi vjersha, vjersha te bukura per 7 mars, vjersha per mesuesen, vjershe per mesues, 7 marsi vjer

Namazi

Syzat