Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Bankat. Show all posts
Showing posts with label Bankat. Show all posts

Çka janë Bankat ?

 Çka janë Bankat ?

Bankat janë institucione financiare,kredituese qëllimi i të cilave është marrja dhe dhenia e kredive përkatësishte ndermejtësimi në fushen e kreditimit dhe për kryerjen e disa operacioneve me para për llogari të komuniteteve të saj. 

Bankat janë gjithashtu edhe tavolinat e shkollës.Psh bankat e shkollës.

Pra ka dy kuptime

cka jane bankat,cfare jane bankat,bankat shqip,ceshte banka,cka quajme banke,banka,ceshte banka,cfare eshte banka,cka eshte banka 
 Çka janë Bankat ?

Bankat janë institucione financiare,kredituese qëllimi i të cilave është marrja dhe dhenia e kredive përkatësishte ndermejtësimi në fushen e kreditimit dhe për kryerjen e disa operacioneve me para për llogari të komuniteteve të saj. 

Bankat janë gjithashtu edhe tavolinat e shkollës.Psh bankat e shkollës.

Pra ka dy kuptime

cka jane bankat,cfare jane bankat,bankat shqip,ceshte banka,cka quajme banke,banka,ceshte banka,cfare eshte banka,cka eshte banka 

Namazi

Syzat