Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Noteri

Çka është Noteri?

Noteri është jurist profesional, zyrtarë publik, i emëruar nga Ministria e Drejtësisë, për ta ushtruar veprimtarinë e përcaktuar me ligj.

Noteri në punën e tij udhëhiqet nga këto parime:
parimi i pavarësisë dhe paanshmërisë;parimi i ndalimit të publicitetit personal;parimi i së vërtetës dhe i ruajtjes së fshehtësisë;parimi i bashkëpunimit në mes noterëve;parimi i detyrimit për noterizim;parimi i besueshmëria, nderit dhe dinjiteti;parimi i kompetencës profesionale.
qka eshte noteri, cfare eshte noteri, cka quajm noter, noteri kuptimi, noteri definicioni, cka eshte noteri

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more