Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi për Adem Jasharin

Vjersha dhe poezi për Adem Jasharin

Vjersha dhe poezi për Adem Jasharin

Poezi për Adem Jasharin

Poezi per Adem Jasharin nga Albiona Bislimi 

Vjershe per Adem Jasharin nga Pranvera Gajtani 

Adem Jashari - vjershë nga Lirie Sopa

Kryetrimi i legjendës - poezi për Adem Jasharin

Adem Jashari - vjershë nga Albenita Gashi

Adem Jashari

Para varrit të komandantit

ADEM JASHARI (vjershë tjeter)

Adem Jashari - nga Laura Fazliu


poezi per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi,poezi shqip,vjersha per Adem Jasharin,Adem Jashari,Adem Jashari poezi shqip,vjersha dhe poezi per Adem Jasharin


Adem Jashari - vjershë nga Albenita Gashi

Në Prekaz nënëlokja
Duke i shikuar djemtë e saj për tokë
Në kodrina e në male
Ndihet krsima e ushtarëve
O Adem,o legjendar
Mos u ndal asnjë hap Shiko nënat duke vuajtur,
Shiko motrat e tmerruara Shiko fëmijët e trishtuar
Në zemrat e Shqiptarëve
Hakmarrja s‘ka për tëmbaruar

Postime të ngjashme:

Adem Jashari  - vjershë nga Laura Fazliu
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,adem jasharin,adem jashari,adem jasharin,adem jashrin,poezi per Adem Jasharin,vjersha per Adem Jasharin

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more