Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Hartim per pranveren

Erdhi pranvera

'' Pranvera '' eshte nje nder stinet me te bukura dhe me te gezueshme per ne. Ajo fillon me ikjen e dimrit  dhe mbaron me ardhjen e '' Veres ''. Ne '' Pranvere '' fillojne te lulezojne pemet, lulet etj. Në kete stine ditet zgjaten kurse netet shkurtohen duke i falur me shume lumturi femijeve. Njerezit ne kete stine fillojne te vishen  me rroba me te holla dhe me ngjyra me te hareshme , dallendyshet kthehen fluturimthi dhe fillojne te zgjedhin shtepite me te denja per folete e tyre. Eshte kënaqesi qe te zgjohesh ne mengjesin e kesaj stine me ane te cicerimave te ketyre zogjve kaq te mrekullueshem. Ne kete stine moti fllon te nxehet dhe Dielli del me rrezet e tij te arta kurse qielli merr ngjyre te kalter dhe si zakonisht rete hapen dhe ia lene vendin disa reve plot me ngjyra  me forma te ndryshme etj. Shih edhe nje ese tjeter per pranveren : '' Ese per pranveren ''  pranvera pershkrim

Karakteristikat e pranverës

Karakteristikat e pranverës PRANVERA ESHTE NJE NDER STINëT ME TE BUKURA DHE ME TE GEZUESHME PER NE. AJO FILLON ME DATEN 21 MARS DHE MBARON ME 22 QERSHOR . NE PRANVER FILLOJN TE LULEZOJN PEMET,LULET ETJ. NE PRANVER DITET  ZGJATEN KURSE NETET SHKURTOHEN. NJERZIT NE KETE STINË FILLOJN TE VISHEN ME RROBA ME TE HOLLA DHE ME NGJYRA ME TE HARESHME DALLENDYSHET KTHEHEN FLUTURIM TEK NE. ESHTE KNAQSI QE NE MENGJESIN E KESAJ STINE TE ZGJOHESH ME CICERIMAT E ZOGJVE. NE KETE STINË MOTI FILLON TE NXEHET DHE DIELLI DEL ME RREZET E TIJ TE ARTA QIELLI MERR NGJYRË ME TE KALTER. pranvera karakteristikat,karakteristikat e pranveres,pranvera,pranvera,pranvera shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more