Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Farmakodinamika. Show all posts
Showing posts with label Farmakodinamika. Show all posts

Çka është farmakodinamika ?


 Çka është farmakodinamika ?

Farmakodinamika është disiplinë e farmakologjisë e cila studion mekanizmat e veprimit të barnave dhe efektet e tyre biokimike, fiziologjike dhe farmakologjike.

ceshte farmakodinamike, cka eshte farmakodinamika, cfare eshte farmakodinamike, farmakodinamike shqip,

 Çka është farmakodinamika ?

Farmakodinamika është disiplinë e farmakologjisë e cila studion mekanizmat e veprimit të barnave dhe efektet e tyre biokimike, fiziologjike dhe farmakologjike.

ceshte farmakodinamike, cka eshte farmakodinamika, cfare eshte farmakodinamike, farmakodinamike shqip,

Namazi

Syzat