Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie nga Albin Kurti

Një thënie për patriotizmin nga Albin Kurti

Një thënie për patriotizmin nga Albin Kurti Patriotizmi nuk është fakultet, ku e krynë për tre vjet dhe mandej e merr diplomen e çertifikohesh si patriot. Patriot je nëse je gjithë jetën. Albin Kurti  Thenie, Thenie per patriotizmin, Albin Kurti, Thenie nga Albin Kurti  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more